Max Demand a Burn Residency 2014 dj verseny győztese.

2014.06.18 16:32

Interjú.

Mit éreztél a verseny alatt, mennyire zavart az izgulási faktor ?

Alapból is nagyon izgulós vagyok. Már a döntő elötti két napban nem igazán tudtam enni, aludni, így amikor befejeztem a dj szettemet igazán csak akkor nyugodtam meg. Elötte volt rendesen kézremegés :) Ami miatt nagyon aggódtam hogy hogyan fogom tudni időben bekötni a felszerelésem, mert b2b váltottunk és annyira pici volt a pult, hogy mindig csak 1 felszerelés fért el a pulton, így amit tudtam előre összekötöttem és fogtam a kezemben várva az előző versenyző utolsó trackjére. A második zene után viszont sikerült teljesen megnyugodnom és élvezni amit csinálok.


Hogy épült fel ez a 20 perces rövidke szett ? Mi volt a koncepció ?


Ugye verseny elött derült ki, hogy ki hányadikként fog zenélni, ezért több variációban is gondolkodtam. Mindenképpen fontosnak tartottam, hogy egyedi legyen a mix és, hogy ne csak egy szűk stílust játszak, hanem legyen benne több zenei vonal is. Minden zenének abszolút egyedinek, karakteresnek és egy picit "őrültnek" kellett lennie. Mindemellett pedig minden zenéhez tettem valami pluszt. Játszottam rá hangokat, különböző loopokat, hogy még egyedibbé tegyem a szettet.


Első alkalommal leszel a szigeten ?

Igen, még soha sem voltam Ibizán, ezért is különösen izgatottam várom már az utazást. Sok kérdésre keresem a választ, remélem kint ezek tisztázódni fognak bennem. :)


Mit vársz ettől az egésztől ?


Az egész versenyben az a legfantasztikusabb, hogy olyan emberekkel találkozhatsz és tanulhatsz tőlük, kik a szakma legjobbjai (Dj-k, producerek, promoterek), ez pedig megfizethetetlen. Ezenfelül tapasztalatokat cserélhetünk, meglátogatjuk a világ legkomolyabb klubbjait. Természetesen a legjobb az lenne, ha sikerülne megnyerni a fődíjat és egy rezidenciát, de ha nem sikerülne egy biztos, hogy a következő megjelenéseim, munkáim sokkal nagyobb figyelmet fognak kapni, mint valaha.


Rengetegen gratuláltak neked, abszolút a figyelem központjába kerültél, hogy éled meg ezt ?

Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy mindezt ennyi idősen élhetem meg. Ha fiatalabb lennék nem hinném, hogy tudnám rendesen kezelni és a helyzet adta lehetőségekből a legtöbbet kihozni. Nagyon sok támogatást kapok barátnőmtől, barátaimtól és csapattársaimtól is. Ezt szívből köszönöm mindenkinek.


Beszéljünk egy picit másról is, bár lehet hogy sokaknak új lesz, de sok-sok éve producerként alkotsz és elég komoly sikereket értél el, mire vagy a legbüszkébb ?

2014 fantasztikusan indult. Jay Lumennel közösen írt dalunk a “Say What (100% Pure)”  több héten keresztül benne volt a Beatport Techouse Top 10-ben, ezenfelül a 100% Pure egy évre visszamenőleg legtöbbet eladott zenéje és mindidáig több, mint 80 dj chartolta csak a Beatport-on. Az utóbbi hónapokban rengeteget dolgoztam az új zenéimen, így hamarosan a Material, Great Stuff, King Street, Series Music kiadóknál is meg fog jelenni saját zeném, melyekre nagyon büszke vagyok.

A tatai club cocoonban játszottál több alkalommal, ezt felfoghatjuk úgy is hogy itt rendszeresen "gyakoroltál" ? Edzetted magad a megmérettetésre ha úgy tetszik ?

 

Igen a tatai cocoon az egyik számomra legkedvesebb klubb az életemben, itt 2 éven keresztül voltam , vagyok rezidens. Nagyon sokat tanultam itt, szereztem tapasztalatot és zenélhettem olyanokkal egy lineupban, kiket aktívan követek és nagyon tisztelek. Jelenleg a house estek szervezése nyáron szünetel, de reméljük szeptembertől újra indulnak.


Sok sikert a döntőhöz! Hajrá ! :)

https://www.facebook.com/MaxDemandOfficialFeltöltötte :Zotyó