Son-Tec - Monkey driver

2013.06.14 19:09

Son-Tec – Monkey driver /Sub Society - USA/

Alapvetően aranyos állat a majom, de ha mérgünkben mondjuk ezt valakire, akkor erős pejoratív töltettel telítődik a szó.


Son-Tec legújabb aktuális megjelenése, a Monkey Driver is ez utóbbira utal, és jól tükrözi a cím keletkezésének történetét a zenei képlet is: kellemesen feszes tech house, sok fémes felhanggal és pincéből morajló basszussal.

 A cím választásának története is megér egy „mesét”, amit személyesen Son-Tec, a szerző elevenít fel:

„…Mindannyian, akik vezetünk, ismerjük azt az érzést, amikor valaki elénk vág, vagy szabálytalankodik velünk szemben. Én speciel ilyenkor hangot is adok a nemtetszésemnek, és néha a felmenőit is emlegetem az illetőnek. Így kapta a címét a „majom sofőr” című zeném, amiben van 1 érdekes „kiáltás” szerű hang, amiben épp a szabálytalankodót gyalázom. A szöveg természetesen nem érthető.”

 

Ezzel a kis sztorival a felvétel kapott egy jópofa személyes vonatkozást, de ha a körülményekről nem lenne tudomásunk, vélhetően akkor is jókat integetnénk rá a táncparketten. Igaz, így a sztori ismerői még cinkosan össze is nevethetnek majd a buli hevében. Márpedig erre a muzsikára biztosan heveny tánc lesz a reakció, ez már most borítékolható.

 

A track az amerikai Sub Society gondozásában jelent meg június elején, egy válogatás albumon.


Hallgass bele : https://soundcloud.com/son-tec/son-tec-monkey-driver


Vásárlás : http://www.beatport.com/release/pushing-on-vol-1/1094760

http://www.snakesedrick.hu

http://www.facebook.com/snakesedrick

http://www.soundcloud.com/son-tec

 

Feltöltötte :Gyémánt