Son-Tec & Smoke Sykes - The reason

2012.12.18 21:19

Son-Tec & Smoke Sykes – The Reason
(Local Music 020: Various Artists - Strange Neighbours Vol.02.)


Magyarok is vannak a Local Music legújabb „veszélyes szomszédai” között. A neves kanadai kiadó december 10-én dobta piacra a Strange Neighbours Vol.02 válogatását, melyen a két hazai kedvenc, Son-Tec és Smoke Sykes egyik közös szerzeménye is hallható The Reason címmel.

 

A kompiláción kiváló szaktársak közé került két honfitársunk: Fer BR, Kareem Cali, Nick Theos és ImAman zenéivel egy trekklistán lenni már önmagában is figyelemre méltó. A The Reason azonban nemcsak hogy felkerült az 5 számos albumra, de az egyike a legtöbbet dicsért felvételeknek. Az abszolút támogatók közt találjuk többek között Gel Abril, Gregor Tresher, Dan Drastic, Carl Bee, Sasch BBC, Gabriel Ben, Figueroa, Alessandro, Massimo Girardi, Matt Sassari, Olderic, Chaim, UGLH és Elio Riso nevét is, de mindenki, akit megkérdeztek, elismerően nyilatkozott a teljes kiadványról – így pl. DJ Sneak, Lauhaus, Romano Alfieri, a Kaiserdisco és a Kruse & Nurnberg duó is.   

 

Son-Tec és Smoke Sykes The Reasonje teljesen megérdemelten aratja a babérokat, hiszen masszív tech-house alapjaival és a csintalan cinekkel alaposan megdolgozzák az agyakat. Abszolút befutóként számolhatunk ezzel a felvétellel az év végi bulikban.

 

 


http://www.beatport.com/track/the-reason-original-mix/3992308

https://soundcloud.com/son-tec/son-tec-smoke-sykes-the-reason

http://www.snakesedrick.hu

http://www.facebook.com/snakesedrick

http://www.dvisionagency.com

Feltöltötte :Gyémánt