Flört the club - Megújulás 2015

2015.01.07 20:44

Flört the club - Megújulás 2015

Brand new faces - Vadi új arcok


Kedves Flört család!
Minden klub életében van egy pont, amikor a bevált sémákon és addig működő dolgokon változtatni kell, mert a világ és az igények is változnak. Nem kell megijedni, a Flört továbbra is az igényes, előremutató underground elektronikus zene szentélye marad, viszont jelentős változások lesznek több területen is! 2015-ben nem fogunk falakat tologatni és átépíteni, de olyan jelentős változások lesznek, amitől minden kedves vendégünk azt érezheti majd újra, hogy "IGEN, ez az én helyem!"

2015-ben :

Új hangtechnika (Martin Audio)
Új fénytechnika
Új weboldal
Flört mobil applikáció (Android és IOS)
Olcsóbb italárak, akciók


2015.02.14.
Brand new faces - Vadi új arcok

Tehetség. Hogy ki igazán tehetséges azt az idő, és az elért eredmények határozzák meg. 2015 Február 14-én, kizárólag olyan arcok lépnek a Flört dj pultjába, akik kitartásukkal, kemény munkával rászolgáltak erre a jelzőre. Néhányuknak már most, komoly nemzetközi karrierje, számos nagysikerű lemezmegjelenése van! Hogy kik ők ?

Martin 'M /Deep Tech, Draft :  Deep-Tech mester. 2013 novemberében harmadszor pörgetett Svájcban. Legutóbb a Prisma Music Showcase en zenélt Zürichben. Megjelenései olyan kiadóknál jöttek ki mint a Draft, A Deep Tech records, vagy a Newfact!

 

Max Demand /Bedrock, Material : A burn residency 2014-es dj Verseny magyarországi győztese. Az ibizai verseny alkalmával, John Digweed - Gridlock című remixversenyén sikerrel szerepelt, majd megjelent a Bedrocknál. Jay Lumennel közösen megjelent szerzeménye, a Say What a világon legmeghatározóbb zeneboltban a Beatport-on olyan eladást produkált, hogy egészen a Tech house top 10-ben a 6. helyig jutott. A szerzeményt bakeliten is kiadták, az első 1 hónapban 3x fogyott el a készlet.

Collective Machine /Aula, Collective Music
: A 2013-as Burn Residency dj verseny magyar győztese. Az Aula és a Collective music kiadó tulajdonosa. Producerként igen termékeny, zenéit Carl Cox-tól, Marco Carola-ig sokan játszák és szeretik szerzeményeit. Saját produceri munkái olyan kiadóknál láttak napvilágot mint a Bouq, a KD Music vagy Monica Kruse kiadója a Terminal M!

Chiqito/Sanity, I'm a House Gangster
: A "gangsta" house magyar képviselője, az amerikai DJ Sneak új kedvence. 2014 Novemberében Franciaországban és Angliában pörgetett! Produceri munkáit olyan kiadók jegyzik, mint az I'm a House Gangster, Suara, Sanity, vagy Carlo Lio kiadója a Rawthentic music!

Gaga /Tronic, Dark Face
: Igazi techno fenegyerek, számos komoly nemzetközi fellépése Mexico,Németország,Costa-Rica után, végre a Flörtben is pörget! Összeszámolni is nehéz lenne hány kiadvány van már a háta mögött, a beatport toplisták rendszeres szereplője. Saját kiadóján a Dark Face recordingsnál megjelent zenéket, előszeretettel pörgeti Richie Hawtin, Dubfire vagy éppen Sven Vath is!

Láthatjátok tehát, hogy az említett fellépők komoly szakmai sikereket értek el, és aktív tagjai az elektronikus zenei szcénának. Zenei stílusuk, a zenéhez való hozzáállásuk és elhivatottságuk emeli ki őket sok ezer fiatal közül! Ezzel a bulival indítjuk a 2015-ös évet, amely méltó ünnepe lesz a "megújuló Flörtnek" !

A megújulásban a technika is óriási szerepet játszik! 2015-től Martin Audio hangrendszer dolgozik a Flörtben hogy végre kifogástalan zenei élményben lehessen részetek, illetve a teljes fénytechnika is lecserélésre került! Hogy mi lesz még ? Tapasztald meg saját magad...

Belépő egész éjjel : 1500 ft

Facebook esemény : https://www.facebook.com/events/1381456765489281

Feltöltötte :Gyémánt