T:MANIAK sikerei Ibizán – Összefoglaló video a Burn Studios Residency-ről

2013.01.14 18:18

Az Ibiza Sonica Radio igazgatója és a 2ManyDjs döntése alapján a legendás Kumharas-ban zenélhetett, saját zenéivel és élő ritmusaival kivívta mentora Luciano figyelmét, és ez csak néhány dolog azok közül, ami T:MANIAK-el történt Ibizán!

Az idei év Burn Studios Residency versenyének magyarországi döntőjét T:MANIAK (Tribal Maniak) nyerte, így ő képviselhette hazánkat Ibizán. Az alábbi fél órás videóból megtudhatjátok mi történt vele a világ leghíresebb partyszigetén!

…hogy csak néhány dolgot említsünk, olyanoktól tanult a Burn Studios Residency bootcamp-ben, mint Richie Hawtin, Sasha, Luciano, Carl Craig, Jamie Jones, David Guetta, és a 2ManyDjs. Az Ibiza Sonica Radio igazgatója és a 2ManyDjs döntése alapján lehetőséget kapott, hogy a legendás Kumharas-ban zenéljen, melyet a Sonica élőben közvetített a tengerpartról több ezer embernek. Saját zenéivel és élő ritmusaival kivívta mentora Luciano figyelmét, Ibizáról hazatérve pedig nekilátott első szerzői albumához, mely az Aula Records-on jelenik majd meg 2013 februárjában.

 

https://www.facebook.com/tribalmaniak

http://burn-studios.com/news/residency_ibiza_s_next_resident_dj

http://www.facebook.com/Aularecords

 

Feltöltötte :Gyémánt