Kérdezz felelek! Ramon Tapia.

2015.03.14

Március 14-én, szombaton Ramon Tapia lesz a Flörtben megrendezésre kerülő Belgian Night egyik sztárfellépője.Hogy telt a nyarad ? Merre játszottál a nagyvilágban?


Szuper nyaram volt, játszottam a rezidenciámon, a Magna Carta esteken, Ibizán a Sankeysben, és persze Miamiban, Mexicoban és Europa szerte sok felé.

Két kiadód is van az Aella és a Say What. Mi a külömbség a kettő között?

Az Aella-t az egyik barátommal Hermanez-el csináljuk, itt a mélyebb dolgainkat adjuk ki, a Say What-on pedig egy kicsit tágabb a zenei világ.

Bakelit lemez kiadással is foglalkoztok ?

Igen, hamarosan azt is elkezdjük, épp most sikerült megállapodni a terjesztővel. Nyár környékén remélhetőleg már az első lemez a boltokba kerülhet.

Mit gondolsz mi kell ahhoz hogy egy dj sikeres legyen ?

Első sorban magadban kell hinned, hogy amit csinálsz az jó, másod sorban pedig jó dj-nek kell lenned, sokat gyakorolni stb. Emellett talán a legfontosabb, hogy soha ne add fel. Mindenkinek vannak nehéz napjai és olyan időszakok, amikor úgy tűnik, hogy semmi sem jön össze. Főleg akkor, ha az ember a pályája elején van.

Mi a következő lépcsőfok számodra ?

Én csupán csinálom amit eddig, és próbálok mindig jobb lenni. Hamarosan lesz Say What ruházat és efféle apróságok, erről hamarosan minden kiderül!https://www.facebook.com/events/1404977483139654

https://www.facebook.com/ramontapiaofficial